מתכון זוהר העור: סלט תאנה, רימון, רדיקיו, תפוזים ופטה

סלט שלא רק נראה יפה אלא עמוס ביתרונות יופי - אוצר על ידי ה-Carla Oates מבית Beauty Chef.

"התערובת הטעימה הזו של טעמים מרירים, מתוקים ומלוחים תמיד מזכירה לי את אחד השפים האהובים עליי, יותם אוטלנגי, שכנראה היה מכניס למתכון הזה מי פריחת תפוז (שזה יהיה יפה). רדיקיו מכיל אינולין, פרה-ביוטיקה, שגם מגביר את ייצור המרה ועוזר לנו לנצל שומנים אוהבי עור". – קרלה אוטס

רשימת מרכיבים
2 תפוזים
3 תאנים בשלות
1 ראש רדיקיו
1 רימון, הוסר גרעינים
150 גרם פטה כבוש, מסונן ומפורר
3⁄4 כוס (80 גרם) אגוזי מלך, קלויים קלות
2 חופנים גדולים עלי נענע, קרועים

הלבשה
1⁄4 כוס (60 מ"ל) חומץ יין אדום (לא מפוסטר)
1 1⁄2 כפיות חרדל דיז'ון
1 כפית דבש גולמי
1⁄3 כוס (80 מ"ל) שמן זית כתית מעולה
מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס טרי

שיטה
1.להכנת הרוטב, טורפים את החומץ, החרדל והדבש יחד בקערה קטנה. יוצקים את השמן בהדרגה תוך כדי טריפה מתמדת עד להטמעה מלאה. מתבלים במלח ופלפל. לְהַפְרִישׁ.
2. בעזרת סכין חדה קטנה חותכים את עור התפוז. פורסים את התפוזים לעיגולים בעובי של כ-1 ס"מ.
3. קורעים גס את התאנים לרבעים.
4. קורעים גס את הרדיקיו לחתיכות.
5. להרכבה מסדרים על צלחת הגשה גדולה את התפוז, ה-g והרדיקיו. מטפטפים חצי מהרוטב. מפזרים גרגירי רימון, פטה, אגוזי מלך ונענע. מטפטפים את הרוטב שנותר.

זקוק לעזרה בהרכבת שגרת הטיפוח הטובה ביותר לסוג העור שלך? נסה את חידון העור שלנו!

Beauty Affairs Skin Quiz Image

 

Alexis Adrienne

אלכסיס אדריאן

אלכסיס אדריאן היא כותבת יופי נלהבת עם למעלה מ-10 שנות ניסיון. היא להוטה להפליא בכל הקשור לטיפוח העור, האיפור והקוסמטיקה, עם קצה האצבע על הדופק של מגמות היופי העולמיות האחרונות בכל עת.

השאר תגובה

כל ההערות מנוהלות לפני פרסום