Hear from our happy customers

אם לא שמעת על PHA בעבר, אני לא מאשים אותך - הם מרכיב נדיר, אך עם זאת מדהים טיפול בעור[_0127_0_1_5]2_3 שעוזר לקלף את העור בעדינות לזוהר בהיר יותר. 

מהם בדיוק מוצרי טיפוח העור PHA?

אני יודע מה אתה חושב - מה זה לעזאזל PHA מלכתחילה? PHA מייצג חומצה פולי-הידרוקסית, והם חלק מהמשפחה הכימית פילינג לצד משפחת[127_5_2] [127_5_2] [1] [127_5_2] [1] ו- BHAs. חלק מהמרכיבים שאולי ראיתם בעבר (ולא הבנתם שהם מרכיבי PHA לטיפול בעור) כוללים גלוקונולקטון, גלקטוז וחומצה לקטוביונית.  

אם שום דבר מזה לא מצלצל בפעמון, אל דאגה - זו הסיבה שכתבנו את המדריך המהיר הזה למוצרי טיפוח העור PHA.

מהם היתרונות של טיפול בעור PHA?

הדבר המגניב ב-PHAs הוא שיש להם יותר מדרך אחת להועיל לעור - בדיוק כמו AHAs. הסיבה שאתה יכול ללכת על PHA במקום AHA היא שהם נוטים להיות עדינים יותר, ונסבלים טוב יותר על ידי עור רגיש. 

הסיבה לכך ש-PHA נסבלים טוב יותר היא שיש להם מבנה מולקולרי גדול יותר - ככל שמרכיב טיפוח העור הוא מולקולה גדולה יותר, כך קשה לו יותר לחדור לעור. לעומת זאת, לחומצה גליקולית יש את המבנה הקטן ביותר מכל חומצת פילינג, מה שאומר שיש לה פוטנציאל לחדור עמוק יותר לעור, אבל גם לגרום לגירוי נוסף בדרך. 

עם זאת, מרכיב עדין יותר לא אומר שאתה מוותר על יתרונות טיפוח העור! יש להם יתרונות דומים לעור - כאשר בשימוש בריכוז גבוה יותר, מוצרי טיפוח העור PHA הם יעילים, אך עדינים במיוחד. 

משמעות הדבר היא שהם עוזרים לנקות כל פריצות ולשפר את מרקם העור לאורך זמן. עם זאת, בריכוזים נמוכים יותר, יש להם יכולת נסתרת - הם חומרי לחות פנטסטיים ופועלים למשוך לחות לתוך העור לזוהר ללא רבב.

אם אתה מוכן להוסיף PHAs לשגרת היופי שלך, קנה את הטוב ביותר בטיפוח העור היוקרתי עכשיו מבית Beauty Affairs.

Recently viewed