Hear from our happy customers

האמת לגבי גליצרין היא שזהו מרכיב מדהים טיפול בעור - כימאים קוסמטיים מעריכים שהוא יעיל אפילו יותר מחומצה היאלורונית למשוך מים לעור, להמריץ אותו ולהמריץ אותו. הנה בדיוק מה שגליצרין עושה לעור (ולמה הוא נמצא בעצם בכל טיפוח העור שלך)!

מדוע גליצרין נמצא בטיפוח העור?

לגליצרין יש תפקיד חשוב כמרכיב לטיפוח העור - במילים אחרות, היתרון העיקרי שלו לעור הוא הגדלת רמות המים בעור. אני יודע, על פני השטח זה לא נשמע כמו עניין גדול, אבל זה חיוני אם אתה רוצה שלעור שלך יהיה זוהר מטומטם.

הדבר הפנטסטי בגליצרין הוא שהוא טוב להפליא בעבודתו - זו הסיבה שהוא מתווסף לניקוי פנים, סרום, קרם לחות, טונר - אתה שם את זה, כנראה יש בו גליצרין. אם זה לא היה עבור גליצרין, מוצרי טיפוח לא היו זהים!

היתרונות של גליצרין לעור

כבר קבענו מה גליצרין עושה מבחינה טכנית - אבל למי זה הכי מתאים? באופן כללי, כל סוגי העור נהנים מהיתרונות תופסי הלחות של גליצרין. עם זאת, מוצרי היופי של גליצרין עובדים טוב במיוחד עבור עור יבש ועור הנוטה להתייבשות - הכל הודות ליכולות הסופר-משיכת מים של גליצרין.

הקפדה על לחות טובה של העור עושה כמה דברים קריטיים - ראשית, היא מבטיחה שלעור שלך יש מחסום עור גמיש ובריא, תוך שמירה על לחות תוך מניעת חומרים מגרים. שנית, לעור לחות יש זוהר לח - לא רק ברק, אלא זוהר ממשי, מואר מבפנים. מי לא היה רוצה את זה?

נעילת היתרונות של גליצרין לעור מתחילה בשימוש בקרם לחות טוב - לצד גליצרין, הם יכילו מרכיבים מזינים ופעילים אחרים לטיפוח העור כדי להגביר את הלחות ולהתמקד בבעיות עור אחרות. גליצרין בטיפוח העור הוא מרכיב יוצא דופן בעור שצריך להפסיק להתעלם ממנו כ"סתם לחות" - זה גיבור עור!

קנו ביוטי יוקרה ב- Beauty Affairs - משלוח חינם לכל אוסטרליה.

 

Recently viewed